Menu

Super Veteran Old Boys +53 / 59

Holdbeskrivelse:

Vi er p.t. ca. 20 spillere, og har tilmeldt 2 7-mands hold i en lukket turnering. Vi spiller stadigvæk 7-mands, selv om de yngre årgange er gået over til 8-mands hold.

Der bliver på mail nogle dage inden kampene (mandag og torsdag) udmeldt to hold. Hvis der er afbud og/eller skader tilbagemeldes til trænerne, der så ændrer holdene, hvilket betyder, at nogle spiller 2 gange om ugen.

 

Målsætning:

Vi vil selvfølgelig gerne vinde alle kampene. Men der lægges også stor vægt på den sociale vinkel i kampene og ved indtagelse af den obligatoriske øl/vand efter hver kamp – også dem, vi måtte tabe. 

 

Årgang:

Som det fremgår af betegnelsen ”+53/59”, skal man minimum være fyldt 53 eller 59 år. Dog kan der dispenseres herfra i enkelte tilfælde. Alle hold i turneringen har den samme opfattelse, at det er bedre at stille hold med en enkelt ”juniorspiller” end ikke stille hold.

 

Træningstider:

Der trænes ikke i sæsonen, hvor vi spiller kamp (selvtræning tilrådes dog). Derimod træner vi fra efterårsferien og frem til vinterferien hver lørdag morgen kl. 07.00 – 08.30 i Skørping hallen, og i samme tidsrum hver tirsdag aften kl. 19.00 udendørs.

 

Kontingent

Der betales kontingent i starten af marts og august. Kontingent for 2. halvår dækker også indendørs-træning.

Gå til kontingentindbetaling.

 

Kampprogram og stilling

Find kampprogram og stilling via linket kampprogram og stilling.

  

Facebook:

Vi bruger ikke facebook.

Luk